fbpx

Leer 'n Tikkie Anders
beter kennen

Het begon allemaal met een droom van de in Sleeuwijk geboren en getogen Nienke de Groot. Ze wilde mensen met een beperking de kans geven te participeren in de maatschappij, waarbij ze belangrijk werk doen, een zinvolle dagbesteding hebben en waar ze mogen zijn wie ze zijn.

Daarom richtte ze in 2014 Stichting 'n Tikkie Anders op en heeft ze een lunchroom geopend midden in het winkelcentrum van Sleeuwijk.

'n Tikkie Anders

Over ons

Begin juni 2014 heeft Lunchroom ‘n Tikkie Anders haar deuren geopend.
Het is een lunchroom, gevestigd in het sfeervolle nieuwgebouwde winkelcentrum in Sleeuwijk, waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken.

Omdat de vraag naar werkplekken in gemeente Altena groot was hebben we in hetzelfde mooie winkelcentrum eind 2019 ook de Kadofabriek geopend. Hierdoor hebben we maar liefst 25-30 dagbestedingsplekken kunnen creëren!

Werkplekken met een grote variatie aan werkzaamheden, waardoor we goed  tegemoet kunnen komen aan de wensen en mogelijkheden van onze medewerkers. 

Visie

Door het exploiteren van de lunchroom en de kadofabriek willen we mensen met een beperking de kans geven te kunnen participeren in de maatschappij. Ze leren er veel, hebben een zinvolle dagbesteding, staan (beschermd) midden in de ‘gewone’ wereld. De klanten zullen er bijzonder HARTelijk worden ontvangen, genieten van goede kwaliteitsprodukten voor een schappelijke prijs en dat alles in een bijzonder gezellige en gemoedelijke sfeer.

Team

Onze geweldige medewerkers

Robin

Sem

Niels

Thom

Thirza

Kim

Mo

Christel

Laad meer

RvT

Onze Raad van Toezicht

Nienke de Groot

Directeur/bestuurder
Na vele jaren gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg, had ik de droom een plek te creëren voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de maatschappij, waar ze belangrijk werk doen, mogen zijn wie ze zijn en kunnen groeien in hun vaardigheden, zelfvertrouwen en levensgeluk. Elke dag geniet ik weer van het werken met onze geweldige kanjers en ik hoop dat we nog vele jaren op deze manier door kunnen gaan!

Jan Bel

Voorzitter
Bijna 20 jaar ben ik betrokken geweest bij de zorg van een goede vriend die door een ernstig ongeval NAH-patiënt werd. Onze zoektocht naar een goed huis, de juiste zorg en dagbesteding hebben mij doen inzien hoe belangrijk een juiste omgeving is voor mensen met een beperking. Nienke en haar team doen er in mijn ogen alles aan om onder de juiste omstandigheden een groep mensen een plek te geven die er toe doet. De Raad van toezicht heeft als belangrijkste taak om de continuïteit van de Stichting te waarborgen. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Anneke van Sas

Secretaris
Nadat Nienke me vroeg voor de Raad van Toezicht vorig jaar heb ik niet geaarzeld om ja te zeggen. Ten eerste omdat het een prachtig mooi initiatief is geweest van Nienke om dit op te starten een aantal jaar geleden. Ten tweede omdat ik vind dat verstandelijk beperkten juist een deel moeten uitmaken van de maatschappij. Bij 'n Tikkie Anders en 'n Tikkie Verderop kan ieder op zijn niveau een stuk werk verrichten waar hij of zij zich goed bij voelt.

Diana de Jong

RvT-lid
Mijn idee van een fijne wereld is eentje waar iedereen op zijn eigen niveau en met passie kan werken. ’n Tikkie Anders staat ervoor om mensen met een beperking een fijne, waardevolle dagbesteding te bieden. Daar hou ik van. Mijn doel is om Nienke te ondersteunen bij het ontwikkelen van ‘n Tikkie Anders zodat het de toekomst aan kan en haar droom blijft bestaan.

Team

Onze geweldige medewerkers

Robin

Sem

Niels

Thom

Thirza

Kim

Mo

Christel

Daniël

Jesse

Daisy

Emiel

Heidi

Rianne

Richard

Nathan

Jens

Ricardo

Sandor

Kom een keertje langs

Onze vestigingen

Met trots kunnen wij zeggen dat we 2 vestigingen in het mooie en sfeervolle winkelcentrum van Sleeuwijk hebben:

In onze lunchroom kunt u genieten van de lekkerste huisgemaakte lekkernijen en drankjes in eeen gezellige huiselijke sfeer en wordt u met liefde bediend door onze kanjers van medewerkers!

In de kadofabriek verkopen we heerlijke delicatessen, zelfgemaakte producten, kadopakketjes en leuke kado-artikelen.

Lunchroom 'n Tikkie Anders
Nieuwe Es 71
4254 AW Sleeuwijk
0183 304 835
[email protected]

Kadofabriek 'n Tikkie Verderop
Nieuwe Es 1
4254 AW Sleeuwijk
0183 730 698
[email protected]

ANBI Status

Stichting 'n Tikkie Anders is een stichting zonder winstoogmerk en is in het bezit van een ANBI-status. Via onderstaande knop kunt u hier meer informatie over vinden.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
ANBI-site

Het laatste nieuws op Facebook

Facebook